عبدالمجيد شريف زاده در جمع استادان و هنرمندان برجسته نگارگري ادامه داد: آنچه ما هنرمندان را گردهم جمع کرده است گفتن و شنيدن از هنر چند هزار ساله ايراني است.
وي با اشاره به اينکه اين وظيفه تمام فعالان عرصه هنرهاي سنتي است که نگاهي عميق تر به تاريخ اين عرصه داشته باشند، اظهار داشت: شناخت اصول و مباني مربوط به هنر نگارگري ما را در شناخت هنرمندان اين حوزه ياري ميدهد.
اين مقام مسئول تصريح کرد: بدون شناخت اصول و مباني که ما را از هنر به هنرمند ميرساند به طور قطع همه کساني که خود را فعال در عرصههاي هنري و فرهنگي ميدانند به بيراهه خواهند رفت.
شريف زاده با بيان اينکه به طور قطع يکي از برجسته ترين نگارگراني که تاريخ اين هنر به خود ديده استاد علي مطيع است که بايد گفت يکي از مبدعان هنر نقاشي ايراني در ميان هنرمندان نسل دوم است.
رييس پژوهشکده هنرهاي سنتي در ادامه اظهار داشت: اين هنرمند يکي از آخرين بازماندگان مدرسه صنايع قديمه است که هنر نگارگري را به طور جدي دستخوش تحولات و تغييرات کرده است.
وي افزود: اين هنرمند با تربيت شاگرداني که امروز به استادان قابلي در رشته نقاشي ايراني تبديل شدهاند زمينه ساز انتقال اين رشته هنري به نسلهاي بعدي شده است.
عبدالمجيد شريف زاده اضافه کرد: در تلاشيم با کمک يکي از فرزندان استاد علي مطيع يادنامه و کتابي از آثار وي، آيندگان را با يکي از بزرگترين هنرمندان معاصر نگارگري آشنا کنيم.
رييس پژوهشکده هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: در اين کتاب ارزشمند بايد مجموعهاي از آثار اين هنرمند و توضيحاتي در خصوص فعاليت طولاني مدت او در اختيار علاقه مندان قرار گيرد./111
انتهای پیام/